Overlys / røykventilasjon

Everlite Overlys/takkupler er et sortiment i profesjonelle overlys med tilpassede løsninger som passer de fleste prosjekter. I tillegg til vårt standardsortiment kan vi også tilby spesialtilpassede størrelser.

Lys er med på å gi livskvalitet og trivsel til innemiljøet. Vi mennesker tilbringer i gjennomsnitt 80-90% av våre liv innendørs, det er derfor viktig å få så mye lys som mulig inn i boligen. Everlites sortimentet er dermed det perfekte valg – uansett om du skal modernisere, lage et tilbygg eller skal i gang med et nybygg. Everlite har et profesjonelt overlys som passer til oppgaven og som gir deg frie arkitektoniske muligheter.

Everlite Overlys/Takkupler har gjennom de siste 30 årene utmerket seg med en rekke fordeler:

  • markedets største standard sortiment
  • smussavvisende utforming slik at vann og skitt ikke fester seg
  • en meget kraftig overflate i akryl eller polykarbonat
  • sveisede aluminiumsprofiler som sikrer høy finish av aluminiumsrammen

Everlite Overlys passer til de fleste prosjekter, fra rekkehusbygg til store industriprosjekter med flate tak. Overlysene produseres i akryl eller polykarbonat og kan leveres med fast eller hengslet trekarm. Overlysene er produsert av materialer av høy kvalitet og under nøye kvalitetskontroll. Dette sikrer lang levetid selv under ekstreme vær- og klimaforhold.
Overlyssortimentet kompletteres av produkter og løsninger til åpningssystemer som tilfredsstiller kravene til både daglig- og røykventilasjon.

Skroll til toppen