Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Everlite Overlys/takkupler

Everlite Overlys/takkupler er et sortiment i profesjonelle overlys med tilpassede løsninger som passer de fleste prosjekter. I tillegg til vårt standardsortiment kan vi også tilby spesialtilpassede størrelser.

Lys er med på å gi livskvalitet og trivsel til innemiljøet. Vi mennesker tilbringer i gjennomsnitt 80-90% av våre liv innendørs, det er derfor viktig å få så mye lys som mulig inn i boligen. Everlites sortimentet er dermed det perfekte valg - uansett om du skal modernisere, lage et tilbygg eller skal i gang med et nybygg. Everlite har et profesjonelt overlys som passer til oppgaven og som gir deg frie arkitektoniske muligheter.

Everlite Overlys/Takkupler har gjennom de siste 30 årene utmerket seg med en rekke fordeler:

Everlite Overlys passer til de fleste prosjekter, fra rekkehusbygg til store industriprosjekter med flate tak. Overlysene produseres i akryl eller polykarbonat og kan leveres med fast eller hengslet trekarm. Overlysene er produsert av materialer av høy kvalitet og under nøye kvalitetskontroll. Dette sikrer lang levetid selv under ekstreme vær- og klimaforhold.
Overlyssortimentet kompletteres av produkter og løsninger til åpningssystemer som tilfredsstiller kravene til både daglig- og røykventilasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn