Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkommen til Everlite!

Med mer enn 50 års erfaring er Everlite i dag ledende innen løsninger for overlys/takkupler, åpningssystem, dagslystak og service. Vi tilbyr også alle typer rekkverk, balkong- og terrassetak, tak til sykkelstaller, svalgangstak mm.

Everlite ble en del av Kera Group i 2020 og er stolte over å kunne si at vi har styrket vårt sortiment ytterligere mot bygg og anlegg. 

Vi har som mål å bli sett på som den foretrukne partner og leverandør av løsninger innen overlys/røykluker og åpningssystem. Etterfulgt av servicekontrakt på anlegget.


Våre kunder er forhandlere, entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører og eiere av bygg som foretrekker oss på grunn av vår pålitelighet og evne til å tilby løsninger tilpasset deres behov.
Alle ansatt skal anerkjennes for sin oppmerksomhet mot kundens behov, profesjonell framferd og pålitelighet i forretningsrelasjoner. Det er vår ambisjon å tiltrekke, utvikle og beholde de dyktigste menneskene.
Vi skal være miljø- og sosialt bevisste og opptre ansvarlige overfor samfunnet.
Vi skal være de beste innen vår bransje, og gjennom det oppnå vekst og verdi for selskapet, de ansatte og eierne.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn