Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Icopal Norge når HMS-milepælMed et sterkt fokus på god helse, miljø og sikkerhet blant ledelse og ansatte kan Icopal se tilbake på 12 måneder helt uten fraværsskader. – En milepæl for oss, forteller administrerende direktør i Icopal Trygve B. Thøgersen.

Den 14. november i fjor var forrige gang Icopal opplevde en fraværsskade. - Jeg er overbevist om at et stort fokus på sikkerhet i alle ledd er årsaken til at vi i dag kan konstatere ett år uten fraværsskader, såkalt H1=0, sier Thøgersen. - Dette er resultatet av gode holdninger, rutiner og omtanke for våre ansatte, og skyldes en kollektiv innsats blant våre medarbeidere, fortsetter han.

Sikkerhet først – også på taket
Icopal, som er Norges ledende leverandør av takprodukter og relaterte byggevarer, består i tilegg av takentreprenøren IcopalTak og dagslys- og røykventilasjonsentreprenøren Everlite. – Vi er stolte av at HMS-arbeidet gjennomsyrer hele organisasjonen – både blant taktekkerne, produksjons- og driftsansatte og funksjonærer, sier Thøgersen. - Vi opplever at det finnes useriøse aktører i bygg- og anleggsbransjen hvor sikring på tak ikke blir prioritert, forteller han. - Vi har dessverre ikke funnet noen vaksine mot skader, men har bevist for oss selv at det er mulig å unngå fraværsskader, sier han og understreker at det forebyggende arbeidet fortsetter å være fokusområde for Icopal også i fremtiden.

IA-bedrift
Selv om Icopal ikke har hatt fraværsskader har selskapet dessverre ikke vært forskånet mot mindre omfattende skader. - Ved behov sørger vi for alternativt arbeid i en periode slik at medarbeideren kan komme tilbake i normalt arbeide så tidlig som mulig. Som IA-bedrift er vi forpliktet til dette, forteller Thøgersen. Ordningen for et inkluderende arbeidsliv innebefatter at et samarbeid med lege tilrettelegges, slik at den skadde/syke kan arbeide uten at situasjonen forverres. - Målet vårt er 0 skader, men dersom en av våre ansatte er uheldig å bli syk eller skadet, forsøker vi å bidra til at vedkommende blir frisk raskest mulig og kommer tilbake i jobb, avslutter Thøgersen.

For nærmere informasjon kontakt
Adm. Dir. Trygve B. Thøgersen
Mobil: 993 21 97
3


Om Icopal
Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer, som takpanner, takrenner, vindsperrer, piper, grunnplater m.m., for bygg og anlegg. Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. Icopal er i dag medlem i det internasjonale Icopalkonsernet med hovedkontor i København og med selskaper i mange land i Europa og USA. Konsernet er Europas største produsent av asfaltbaserte takbelegg.

Trygve B. ThøgersenDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn