Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpningssystemer for røykluker

Everlite Åpningssystemer kjennetegnes av bred allsidighet, det betyr tilpasning til alle behov, krav og ønsker. Everlite røykventilasjonssystemer leveres i utallige standardutførelser, eller i spesialutgaver på bestilling. De kan tilpasses det enkelte bygg helt etter ønske, og kan også integreres i eksisterende systemer. Det er også mulig å kombinere et røykventilasjonssystem med et system for dagventilasjon. Vi er behjelpelig med å prosjektere og beregne ditt røykventilasjonssystem.
Vi leverer, installerer og utfører regelmessig service og ettersyn av røykventilasjonsanlegg. I følge Statens Byggtekniske etat, melding HO – 3/2000 plikter alle som har et røykventilasjonsanlegg å foreta en årlig sjekk/service på sitt anlegget. Ta gjerne kontakt med oss for å tegne en serviceavtale.  

Dagligventilasjon
Dagligventilasjon kan også kombineres med røykventilasjonssystem. Åpningssystemet for dagligventilasjon utføres med elektrisk/trykkluft sylindere, eller med et tannstangsystem som justerer lukeåpningene trinnløst. Åpningssystemet kan kobles til vind, regn og temperaturfølere. Dagligventilasjon skal via åpningssystemer gi effektiv og behagelig ventilasjon. Dette sikrer et godt inneklima.
Sentraler til styring av åpningssystemene kan moduloppbygges og gir dermed maksimal fleksibilitet til både små og store anlegg.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn