Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Everlite PC-overlys, 14-lags 36mm opal flatt lys, u-verdi 1,0 W/m²°C,   på 6,1 x 50 cm.  

Ubehandlet isolert karm (evt. tillegg med hvit plastiso innvendig). 

Inkludert gassdempere, håndtak, snapplås til hengelås

Lysmål (lysmål): 80 x 150 cm opptil 100 x 200 cm

Tillegg for teleskopisk stige innebygd i karm(ekskl.taklem,takhøyde maks 2,7 -3,0 m

 

      


LUSSO PP EI60 STÅLVINDSTRAPPEN

Lofttrappen LUSSO PP er laget md 50mm isolering.Trappen er produsert i henhold til EI60 og er godkjent av DBI. LUSSO PP er laget av stål og ferdig malt med RAL 9010. Saxestigen er laget i stål med sklisikre trinn og er godkjent for 150 kg. Tappen er tilgjengelig i flere forskjellige dimensjoner. Trappen er også produsert etter spesial mål.

Loftstrappen er brannklassifisert i henhold til EI60. Døren er isolert 50 mm polystyren. U-verdi: 1,02 W/m2 C . i henhold til EN 6946

Lusso-PP-EI60-vindstrappa-700x1200

OPPSTIGNINGSLUKE (Vuli/Vul)

Generelt kalt oppstigningsluke, men selvfølgelig også egnet som inspeksjons- eller adkomstluker.

VULi er en isolert luke med en 300,450 eller 550 mm høy sarg/karm som standard. Innvendig er den kledd med metallplate. VUL har 215 mm høy massivtre sarg/karm som standard. Lokkene er isolert, innvendig og utvendig kledd med aluzinkplate som standard, men er også tilgjengelig i ønsket RAL utvendig. Ellers er det standard med innvendig eller utvendig låsning,kjetting som holder døren i åpen stilling. Alle luker som skal brukes til oppstigning er utstyrt med håndtak. Angi om du vil ha utvendig eller innvendig lås når du bestiller. 

Hvis døren skal være i et etsende miljø, for eksempel nære havet, har vi flere muligheter for metallplate og overflatebehandling.

Ventisol-oppstigningsluke VULIVUL1

Dokumentasjon vedlikehold av oppstigningsluker

    

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn